Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgsprakande apati

jag ser en solnedgång
jag tänker att den är vacker
Men jag känner det inte




Fri vers (Fri form) av Lättpåverkad
Läst 209 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-07-09 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad