Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text skriven under tidigare downperiod


Solstrålar

_______

Dödens tankar

vilar sitt fäste

mot mitt huvud

- Vill få mig att ge upp

 

Strid du lystna

befall ehuru ingen

ty intet är här för att stanna

- För alltid

 

Marklandar utan fallskärm

gamarna står redo innan

tömmer mig på blod

- Sliter resterna av min kropp

 

Står brevid

tittar på

Inser att döden inte befästs ännu

-Ser hur söndertrasad min fasad är

 

Hur går jag vidare nu?

Fast i en mellanvärld

Ingen ser eller hör

- Själen är fast i en frusen värld

 

Räknar regndroppar

snöflingor som faller

utan att jag kan röra dem

- Månnätter i dimma

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Magica VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-07-10 02:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör inom
2017-07-21

  Valter Örn VIP
Texten känns som de mardrömmar jag kan få ....
2017-07-14

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text om hur livet kan vara!
2017-07-10

    ej medlem längre
Vemodig text men lite hoppfull ändå!
2017-07-10

    ej medlem längre
Denna gillade jag!
2017-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP