Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smulor

 

kroppen på mattan väntar

är det allt?

 

du ville höra det sägas

det kanske sägbara

 

om det inte vore lögn

från början

 

är det slut nu frågar du

hur ska jag kunna säga

att allt var min fantasi




Fri vers av cilax VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-07-10 10:34



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
jo, likt ett skådespel...? - det hörbara och det sägbara i intimt drama!? - en dikt (se)värd att både läsas och skrivas...!
2017-07-11

  objekt3
använd pantomim? ;)
2017-07-10
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt