Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
följa


folk

vad gör jag när världen omkring försvinner
vad griper jag i

fly mig en lian

ekande tomt

ho ho
bara en uggla

synnerligen intressant

kunde trott att här skulle varit

människor

tur att jag kom

medan

det fanns folk att följa




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-06 11:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
inte roligt alls du
var är alla
2017-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Taly