Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik som familj...

Musik liknar ju en familj
närapå samma register
höga toner, låga toner
går i moll och i dur
och nå´t som låter bra
blir ofta en refräng
ja deras signatur
eller hur?




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-10 11:10



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Det är klokt att se dessa variationer! :)
2017-07-11

  lodjuret/seglare VIP
Här tror jag huvudet på spiken, du träffat hos en vilken blitt sviken, som just sådan paralyserats, rent av som tillintetgjorts o pulvriserats, en dagens melodi just attangerats.
2017-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt