Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon för dig


I mina ögon

är du det
jag vill ha

i mitt liv

ser du mig
delar vi känslan

den stora kärleken






Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 473 gånger
Publicerad 2017-09-02 18:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin
2017-09-16

  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfullt och fint...
2017-09-08

    Dan Myrbeck
Bra skaldat om "den rätta".
2017-09-04

  ULJO
Kärlek stavas så
2017-09-04

  Fulbergarn
hmm, ja hoppas vi finner

2017-09-03

    ej medlem längre
underbar längtan efter den sanna kärleken
2017-09-03

  Quasimodo
Ett ömsint och varmt uttryck för längtan efter den stora kärleken.
2017-09-03

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om längtan efter ett kärleksfullt liv tillsammans!
2017-09-03

  Nils-Robert
Ömsint, vacker skrivet om längtan
2017-09-02

  Marianne Räf
Gud, vad vacker den va´!
Å, så skön !
2017-09-02

    ej medlem längre
Stora känslor, drömmar och livsavgörande frågor i kärnfullt format.
2017-09-02

    ej medlem längre
Ömheten och saknaden av kärlek och trygghet brinner i dina fina ord..
2017-09-02
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP