Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De jagar dig-känner du dig ensam nu?


Främling.


-Hoppat av, från vad?

-Rädd får något giftigt, i annat land?

-Känner jag inte till, men de sitter här.

-Bevakar mig som ugglor, anar de nåt?

-Att jag egentligen inget vet.

-Men min känsla är från tornen.

-Har målat en bild, på min hemsida.

-En fågel i fallskärm, med lite text och glitter.

-Är det här en show, för personer som driver?

-Ja, han driver med mig, skrattar åt situationen.

-Vem är han?

-Vem är de andra?



(Har man ingen att fråga, får man fråga sig själv)










Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-10 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP