Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jordgubb eller gubbjävel?


I jord-gubbs-landet ?


Jag såg dig. Du var så perfekt.
Röd i hyn och välformad.

Dig skulle jag ha
men hur ska jag få tag i dig?
Jag når dig inte.

Hur jag än sträcker mig
så finns du på andra sidan.

En sista ansträngning
för att nå dig min sköna

Och jag lyckades!

Men vårat möte blev ej det
som jag suktat efter

Din andra hälft var totalt
OMOGEN!...

...så dig kan kråkorna ta




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 520 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-10 17:55



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Hoppas kråkorna får sig en sockerchock!
2017-10-04

  Linil VIP
Att skriva så om jordgubbar var nytt, fint :)
2017-07-14

  Petter Wingren
Fyndigt symbolspråk.
2017-07-11

  Fulbergarn
wow hihi fan vad bra
2017-07-11

    ej medlem längre
Det man tror är bra är sällan det
2017-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande