Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synonymer

måste vi
synas
utan att synas

osagda ord som
betyder
mer än du
anar

för mina ord
om vänskap
är synonymer
för kärlek




Fri vers av virre
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-10 20:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
nära släktskap finns - så sant :)
2017-07-10
  > Nästa text
< Föregående

virre