Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det verkar som våra invånare är svårstartade.


Utryckningen..

Jag skulle fråga: Har jag den riktiga polisen i närheten?

-Kan någon ordna det?

-På riktigt.

-Det är ingen som pratar med mig!

-Detta är ett Nödrop!

-Jag kan inget bekräfta.

-Jag är brottsoffret!

-Men "vakna någon gång!

-Detta är inget overkligt drama!
(Som att prata till en vägg med människor bakom)


-Eller ett betonggolv där sanningen sakta tar sig fram,

112 är polisen på.







Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-10 21:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bara att rycka ut liksom
2017-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP