Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingertoppskänsla

Vad skulle man kunna kalla uttrycket 

för när en poet är bra på att finna

de rätta uttrycken

Det ligger ju inte direkt i fingrarna

Men när det handlar om 

en kvinna som har väldigt gott handlag

med blomster; så heter det

att hon har ömsinta blomsterfingrar

På samma sätt skulle man om en poet

kunna säga att han har ömsinta poesifingrar




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2017-07-11 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP