Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

What I do, If you care, If you dare!

Nice Words. Not Always a meaning!




Bunden vers av Mim
Läst 119 gånger
Publicerad 2017-07-11 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim