Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Bottomline.

Cat. Human. In Common; Love for `em.

(Love for Em)

(Msn, Gmail, Comfort- Zone)
(Difference between Comfort and ComfortZone? I know)

(Why Speak English?)




Bunden vers av Mim
Läst 122 gånger
Publicerad 2017-07-11 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim