Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din jord

Av alla grenar som växer i ditt hår

väljer jag den här

Den med röda blommor på

Så självisk är jag i min kärlek till dig

Att jag inte låter dig behålla dina skott

Att leva utan din skönhet

Vore som att vandra genom en evig öken

Under en het och obarmhärtig sol

Det är därför jag dricker av ditt vatten

Och äter av din jord




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-11 18:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
litet skräckscenario
en metafor med vibbar
2017-07-19

  Björn Solum
Mycket bra text som verkligen når mig.
2017-07-12

    ej medlem längre
"Det är därför jag dricker av ditt vatten/ Och äter av din jord" - de raderna har ett eget vibrerande liv!
2017-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt