Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni


Min båt kommer alltid att svaja
För jag sitter liksom aldrig still
Vågorna äger jag
Ringarna på vattnet är mina


En dag sitter ni där
Och hjärtat byter plötsligt slag


Så hittade jag
Kompassen i era ögon
Glittrande spegelklara


Min båt svämmar fortfarande över
I bröstet
På ett bra sätt
















Fri vers av Skatanssyster
Läst 227 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-07-11 21:20



Bookmark and Share


  in effigie VIP
vackert språk i skön poesi ....
2017-07-13

    Alice.skriver
Gillar känslan jag fick av att läsa. Kändes som att jag kunde relatera till texten, på något sätt!
2017-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Skatanssyster
Skatanssyster