Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnors krav


det får ej finnas någon begränsning
i vad en kvinna kan kräva, av en man




























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-07-12 00:02



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Najs! Vilket förtroende! Tyvärr finns det individer som inte är lämpliga att ha ett sånt svängrum. Gäller samtliga arter och kön.
För jag antar att du lägger in lite mer än sexualiteten i dessa åsikter.
2017-07-13

    Lars J
Jag tycker att jämlikhet är rätt så trevligt om du frågar mig :-)
2017-07-12

    ej medlem längre
Is that so?
2017-07-12
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP