Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heta läppar

 

Längtan så obeskrivlig,
dina läppar så heta,
söker min hud,
Oemotståndligt dras jag,
likt en fångad mot ditt nav,
Så skira läppar mot min hud,
de bränner mot min mun.
jag är fångad, jag är din slav,
Hur ska jag värja mig
mot din beröring av mitt hjärta

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-07-12 00:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härliga längtan..
2017-07-21

  Annie b'larsson VIP
Jaa, sommar och kärlek, finns det något bättre. åååå, .låt oss kyssas och kyssas och kyssas igen... älskling jag svimmar...
2017-07-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om lust och glädje stor!
2017-07-13

  Valter Örn VIP
Fint skildrad en åtrå utan förbehåll ........
2017-07-12
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP