Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast kärlek...

Endast kärlek

och åter kärlek

läker ett ensamt 

och sorgset hjärta

ty det är av kött och blod

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-15 21:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, kärleken behövs...fint...
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP