Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenad

Den bystiga blondinen från Skara
På gågatan gick sakta, den rara
Polisen de resonera
Där kan du flanera
Längs bilvägen är du en fara




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-12 11:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En äkta limerick!
2017-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén