Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bara måste

måste, måste en massa med måsten varje dag
Göra ditt och göra datt
En massa åtaganden ligger och väntar på dig
Och tiden den bara går
Du faller platt
För frågan är hur du nu ska kunna komma ikapp
Om du är riktigt rapp
Vad du förmår
För på eftermiddagen vill du ju träffa goda vänner
och gå ner till bryggan och sjön och fiska lite
i hopp om att få lite napp
Bara kunna skratta och vara glad
Bara kunna slappna av i goda vänners lag
Inga mera måsten idag

Du bara måste, måste, måste

Jag måste ingenting
För nu är det jag som drar
Tjingeling…

Ken Cassel
12/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-12 12:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skönt när man slipper alla måsten och bara kan ta det lugnt...fint...
2017-07-15

  objekt3
arbete ger frihet!
2017-07-12

    ej medlem längre
Det är rätt! Inga måsten när det är sommar! Bara det som är kul!
2017-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel