Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljuger för min terapeut.

Ljuger för min terapeut
Tittar hen i ögonen
Och ljuger
Jag har ingen kontroll
Mina läppar rör sig
Registrerar inte ens
att jag pratar
Ljudet når mina öron
med fördröjning
Som mullret
efter blixten
"Allt är okej."
"Jag är trött."
"Nej."
Vill att hen ska
se igenom mina lögner
riva dimridåerna
hämta sanningen
som jag är oförmögen att ge
"Allt är bra. Jag är okej."
Mullret av åska
när hen låter mig gå.




Fri vers (Fri form) av strangeways
Läst 752 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-12 12:29



Bookmark and Share


  KaffiTöisen
Du skriver så fruktansvärt bra.
Sätter rätt ord på känslor som en kan vara oförmögen att säga själv.
Bra!
2018-01-23

  Natten24
de är svårrt att tala om svåra saker, så tror förstår dig. du skriver bra, fortsätt med det!
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

strangeways
strangeways