Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galenskap

 

 

I dag känner jag

mig exakt så galen som

jag verkligen är!

 

RB 12 juli 2017




Bunden vers (Tanka) av RitaBrunner
Läst 482 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-07-12 12:44



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken strålande text på få ord. Jaa det är sannerligen inte lätt att få ihop sig själv och när det händer är det nästan som ett under sker. Bravo!
2017-07-15

  Gunnel Eriksson VIP
Måste fundera ett tag.
Svår uppgift här och saknar erfarenhet.
2017-07-13

  Syrran77
Verklighetsförankring
2017-07-12

  Gunnar Hilén VIP
"Gammal kärlek rostar aldrig".
2017-07-12

    ej medlem längre
Poeter ska väl vara lite galna! Svårt att sätta rubrik men Salvation pepper säger det mycket bra!
2017-07-12

    ej medlem längre
Anar ett leende under orden.
2017-07-12

  Njord
Galenskap är en fin egenskap, oftast!
2017-07-12

  Salvation Pepper
Skadar inte med luftat sinne!
2017-07-12

  SusanneStrömstedt
Vig som en katt
2017-07-12

  walborg
Medicinfri och medveten
2017-07-12
  > Nästa text
< Föregående

RitaBrunner
RitaBrunner