Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en titel

Livet
är det som rinner i ån eller bäcken bredvid
där du går
ångest av den du får

Likt vattnet
livet är svårt att med handen famna
ej varje droppe eller ögonblick går att namna.

Stanna opp
lyss på dess porlande

Njut av ljudet
ditt liv

din ångest riv




Övriga genrer av Magistern
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-12 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magistern
Magistern