Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här har ingen titel

En galen sekulariserad man från någonstans
Tappade fattningen och all sans
Hur kunna förstå
Vad andra vill och nå
När jag själv finns i ingenstans




Bunden vers (Limerick) av Magistern
Läst 167 gånger
Publicerad 2017-07-12 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magistern
Magistern