Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min allra bästa kompis? !

När du finns där, och jag inte vet vad jag skall säga. Stanna Kvar!

Hur lång tid, har det gått nu.
Tick, Tick, en kompis tickar Aldrig!


(Det finns ett förklarligt skäl, till varför jag inte använder Frågetecken, till där det är, en uppenbar fråga).




Bunden vers av Mim
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-12 16:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra
2017-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Mim