Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det gäller musik

 

När det gäller musik

stannade jag nog klockan

i slutet på 80-talet

 

Kollade på Wikipedia

och förstod att de flesta

av mina musikaliska idoler

är döda sen länge

 

"Thaddeus Joseph Jones (March 28, 1923 – August 20, 1986) was an American jazz trumpeter, composer, and bandleader who has been called "one of the all-time greatest jazz trumpet soloists."




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-12 19:31



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Själv saknar jag FRANK SINATRA
och Nat King Cole
2017-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP