Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma tankar eller öppen famn

När allting känns svårt och tårar trillar nerför din kind

Kom då ihåg all den tröst och värme du kan få

 

Den kan vara av mångahanda slag

En varm kram från någon som vill dig väl

En tanke från dem som vet att du har det svårt

Eller kanske bara ett varmt minne

 

Ja allt detta kan vara till tröst

Något som får dig att le genom tårarna

 

Så kom ihåg min vän att var gång sorgen kommer

Finns det värme och tröst att få

En öppen hand eller famn fylld av trygghet och omtanke

 

För vi är många som tänker på och bryr oss om dig




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-12 20:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tack för din talande text..kram
2017-07-21

  Marita Ohlquist VIP
Precis vad jag behöver påminnas om!
Tack för det.
2017-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP