Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvinna med "DET"

Jag vet en kvinna som är biträde i en butik

där jag ofta handlar

Hon är tilltalande för mig på ett speciellt sätt

Och jag har sett att någon man också känt så

och på ett tafatt sätt visat sitt intresse

Själv skulle jag inte försöka mig på en flört

för åldersskillnaden är för stor

och jag är inte P G Gyllenhammar

Men jag kan ändå inte undgå

att jag är nyfiken på henne som person

Jag kan inte motivera vad jag ser hos henne

Hon har något odefinerbart över sig

Hon har helt enkelt något mystiskt "DET" !

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-12 22:40



Bookmark and Share


  farbror zwed
    Fenomenet ”det” är intressant.
2017-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP