Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Homo divina


mannen är ett djur
han är homo sapiens

kvinnan är en gudinna
hon är homo divina























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-07-13 00:04



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Är du HELT säker på att mannen gör skäl för sitt artnamn?? Men Qvinnan är gudomlig, förutan Henne skulle vi INTE ens existera - Må vi aldrig sluta upp med att prisa hennes SKÖNHET och FULLKOMLIGHET !!!!
2017-07-17

  KattenKin VIP
Jag tycker att det är på sin plats att dyrka kvinnan, håller med ökens ros där. Dessutom har hon/vi kommit på andra plats, om ens det, ibland efter kameler och andra djur, sedan tidernas begynnelse, så dags att upphöja henne. Det gör du - tack!
2017-07-13

  Öknens Ros VIP
kvinnan är den som bär livet och föder nya liv, därför är hon dyrkad i många kulturer. dock i vår moderna kultur har detta förändrats, i krig våldtas och mördas de.
2017-07-13

  Gunnar Hilén VIP
jag tycker det är groteska texter du levererar....varför ser inte världen då ut såsom du förespeglar den ? Vem gör barnen i din världsbild ? Varför ? Vem tar hand om barnen i din världsbild ? Varför ? Tänker du och din kvinna bara i termer av kuk och andra karlar ? Och du ställer upp ? Varför har du såna omättliga behov av att upphöja kvinnan till nåt gudomligt ? Bakom varje idealisering ligger föraktet och hatet.
Slappna av och var dig själv. Berätta vem du är....det skulle göra dina texter intressant. Nu kan vi det här.
2017-07-13

  objekt3
Och resterande intersextionella individer är homo invicibla ?
2017-07-13

    ej medlem längre
Du skriver på ett väldigt unikt sätt och är bra på att försöka sälja budskapet, men vissa av de där budskapen har jag väldigt svårt för att köpa. trots att de är skickligt skrivna och presenterade, ofta med en slags chock-effekt. :-)
2017-07-13
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP