Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåvinge kvar...

Så underbart
du är gjord i blått
din bild för evigt
mitt ögat har nått
och var gång jag dig ser
jag lyfts upp och jag ler
och glädjen fylls på
i mig mer och mer
på höstarna saknar jag dej hos mej
men nu har jag kommit på en grej
jag skall brodera av dej...












Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-13 10:19



Bookmark and Share


  limerick
Just så, god ide'!
2017-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt