Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så är vi på klass igen.


En resa.

(Jag har fått in förslag på ett tema men
detta är ett outforskat område för mig.)

"Avgjutningar i gips."

Bakgrund:

"När man är ung-vuxen är drivkraften
ja, det som just styr de ungas vardag
att söka efter, partner och befruktas."

-Många blir skadade under den jakten.

-Just det, dom är med andra i onödan.

-Hur menar du?

-Att om vi fick göra avgjutningar av oss
och så fick vi gå runt och titta på dessa
och sen hälsa på de få som just deltagit.

-Jag menar; då skulle vi bli mycket säkrare!

-Med sexet, fröken förstår du grejen i temat?

-Ja, och jag tror att ni har något att bygga på.

-Men vad säger de i samhället om vi skapar?

-Ni menar i det här temat?

---

-Hm, vad ska utställningen heta:

"Kom och se, känn och lukta"

"Det är vi som är de nyktra"

"Sök med ljus och lykta"

-Ja, jag tror på er, först börjar vi med gips..

---
"Konstverket ni ser på min hemsida är skapat
i "hönsnät, gipsbindor och färg från nätbutik."


---
-Och ni får själva utforska gipsavgjutnings
processen och självständigt pröva material.


Så börjar åter ett lov..

-Se det som en hemuppgift och var rädda om varandra!


-Kan vi inte få ha det i skolan, vi älskar ju skolan!


(Och jag älskar er)

..men kärlek sätter gränser.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-13 11:20



Bookmark and Share


  cilax VIP
bra denna
2017-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP