Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna Upp! Tupp!

Tupp som i tupplur. Tuppen måste vara flitig, därför är en tupplur guld värd.

Har lärt mig/Lär mig: Jobba trots motgång.
Sova lagom.
Röra mig så ofta chans ges.
Skaffa en rytm , med min pojkvän.




Bunden vers av Mim
Läst 161 gånger
Publicerad 2017-07-13 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim