Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minneslunden






-Jag vill bli bli begravd i Minneslunden
sa dottern
det känns friare på något sätt

-Glöm inte det
mamma
det kan vara bra för er också om ni flyttar


på söndag skall jag dit
med blommor hon gillade

sitta stilla på bänken och minnas

lyssna på det rogivande vattnet
och koltrastens ljuvliga sång







Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 718 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2017-07-13 12:29



Bookmark and Share


  henke_r
Detta var en fin dikt! Fina, målande känslobeskrivningar.
2017-07-28

  Magica VIP
Berörande!
2017-07-20

  StinaJ VIP
Berörand och starkt.
2017-07-18

  överlevaren VIP
Berörande!
2017-07-17

    Linda Hjelm
Då ses vi kanska där..
2017-07-16

  ResenärGenomLivet VIP
En fin dikt som känns i hjärtat...
2017-07-15

  Gunnel Eriksson VIP
Sorgligt men samtidigt rofyllt.
2017-07-14

  Ezmeralda VIP
Så fint och stämningsfullt.
2017-07-14

  DavidM VIP
Texten går in i hjärtats rot.
2017-07-14

  Salvation Pepper
Varma ord och en känslofylld scen.
Ro åt er båda.
2017-07-14

  walborg
Kärleksfyllda minnen
2017-07-14

  Blomma-Stjärna VIP
minneslunden är som dikten; minnen i vemod med kärlek och frihet ---- grönskan och fågelsången ger av det eviga livets skönhet ------ Kramar
2017-07-13

  Janina Kaminska
Varmt kärleksfulla, berörande rader.
2017-07-13

  Maria Sundelin VIP
Vemodsvackert
varma kramar
2017-07-13

    ej medlem längre
Så mycket kärlek, skönhet och omtanke mitt i allt det sorgliga. En text som berör på djupet. Tack för att du delar. <3
2017-07-13

    Birgersdotter VIP
Vackert och nära.Det är ett sådant lugn och frid på kyrkogårdar.Ro för själen att gå dit!
2017-07-13

  M.Eta
Det är verkligen rogivande att sitta en stund på kyrkogården. Skönt att låta tårar trilla fritt! Lättar. Kram
2017-07-13

    ej medlem längre
Vackra ord om saknad och tacksamhet över att ha fått ynnesten att leva tillsammans med en älskad dotter.

2017-07-13

    ej medlem längre
Trösten växer i "det rogivande vattnet/och koltrastens ljuvliga sång".
2017-07-13

  Niliboy
Fint!
2017-07-13

  Öknens Ros VIP
Så mjukt och ömsint framfört om sorgen efter en dotter.
2017-07-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Omtänksam mamma, omstänksam dotter. Jag tror det går i arv. Sorglig men ändå hoppfull ton i din vemodiga text.
2017-07-13

  Klara Ord
En text med stilla skönhet och sorg.
2017-07-13

  Valter Örn VIP
Så klok och fin dotter som i livets slutminuter ändå hade kraften att tänka framåt !
2017-07-13

    Peter Söderqvist
Vacker text på ett sorgligt tema.
Den strålar omtänksamhet.
2017-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP