Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bo


den där borgen

jag blir lugn när jag ser borgen

märkte det nu
inte sett den mycket sedan

länge legat där länge

i min livstid länge

århundraden även

länge sedan nu

jag blir lugn när jag ser dig
sanslöst oreflekterat men

frisk aktiv jobba

hoppas gott väl allt
gått väl

lättnad lugn

men du vad roligt

ro vila

vi har haft våra uppåtvindar ned ned

kreneleringar fyrkantvåg

du är fyrkantig
jag vill våga

är så glad att

här är vi




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-02 18:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
svallvågor stillnar
fyrkantig behöver
idissla mindre

kul texter iaf
alltid
2017-08-03

  Goraxy 89 Orion VIP
När kan man se fram emot att få läsa nyutkommen Dikt eller Novellsamling av Dig - Ska man beställa den direkt av Dig, för den lär inte hitta till Akademiska Bokhandeln i Helsingfors iaf inte i första taget??
2017-08-02

  Larz Gustafsson VIP
Min Gud är mig en väldig borg-
2017-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Taly