Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
liv


olik

vilka olika

liv

jag har som

vacker skön

eller ej

i dag

mycket ögon

noterar värde

möter en annan like

lajk

i går

osedd oser d'oser

att jag kan med

jag finns

du kan tala med mig om du vill




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-05 09:56



Bookmark and Share


  Anya VIP
Härligt med möten som stämmer.
2017-08-05

  Goraxy 89 Orion VIP
Ta till kvalen
mot havens vapen
ödets bittra stygn av pilar eller
månn'
lida ädlare än fördraga
det är frågan
att tala eller icke tala"

citatet från "Ramlet" en pjäs i sex akter av Willman Shakerspejare
2017-08-05

    ej medlem längre
drunknar i
havet
saknar rösten
i mörkret
gömmer
huvudet under
vingen





2017-08-05

  DavidM VIP
Viktigt med pratstunder. Gillar raderna.
2017-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Taly