Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesins makt

I poesins värld ...
Vibrerar var bokstav
Vart ord har sin egen tyngd
Ingen annanstans kan kärlek vara så smäktande
Smärtan så djup
Bitterheten som en knuten näve
i veka livet
men det är ord...
det är ord
det är bara ord
som inte betyder mer
än den mening bara du
ger dem
Men ändå
kan de skapa en sådan dov pulserande längtan
som rör sig bortom det definierbara
Bevingade ord
från mörkaste avgrund till himmelens silverskimrande toppar
och allt
däremellan




Fri vers av Bellissima
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-14 14:14



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
ja, att poesi berör har jag om någon fått erfara
2017-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima