Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Störtskur!

Äntligen fick jag se
solen.
Jag njöt av dess värme
och sken.
Så plötsligt från
ingenstans.
Blev himlen kolsvart
och hotfull.
Det finns regn- sen finns det
regn!
Som ett dån kom störtskurarna
regndropparna studsade.
Åskan mullrade
blixtar sken upp köket.
Sen lika fort som det kom
var det borta.
Allt var genomblött
blommorna kurade.
Väntar på solen
för att bli torra.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 670 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-07-13 16:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Allt har sin charm ..även hagel och storm :)
2017-07-21

  ResenärGenomLivet VIP
Just som en störtskur ska vara...sedan brukar luften kännas så skön och frisk...fin dikt...
2017-07-15

  Gunnel Eriksson VIP
Bra skildring av väderväxling.
De är häftiga numera.
2017-07-14

    ej medlem längre
Även en störtskur kan vara magisk och vacker.
2017-07-13

  Marita Ohlquist VIP
Tycker vädret växlar hela tiden!
Det gäller att ta vara på och njuta av solen när den är framme.
2017-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP