Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är jag bara ledsen

Idag är jag bara ledsen
ändå är det inte min sorg jag bär
Mina tårar tillhör inte mig
Mina suckar är stulna
fastän jag inte ville ta dem...
Borde vara starkare
Borde alltid lite till
av allt
Min famn är öppen och varm
Den är er
tills jag faller ihop
Men vem är jag då
när den jag föreställer mig att jag är
inte längre finns kvar..?




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-14 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima