Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


min kärleksförklaring till dig

 

’Aldrig mer ska jag bära hand på dig med annat än att du dödar mig.’

 

och trygghet är underskattat och ur mode. under din arm ödmjukar jag mig. litar till att jag räcker och att du orkar. och din gåva är större än jag först begriper. metallen ligger fint mot huden. du frågar mig om vargarnas timmar. i sommarblom vet du att vintern kommer. du förbereder oss. vet att jag lever ur hand i mun. aldrig bättre än min senaste föreställning. och dikterna räddar mig. det förstår du. och frågar aldrig vad det betyder. jag letar inte längre efter svaren. frågorna talar för sig. och är det inte märkligt hur tiden rör sig. mellan vatten. mellan ljudlösa rop. mellan fingrar. trädda med guld.

och sanningen väntar i ögonvrån. jag viker inte blicken längre.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-07-13 17:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i beröring....
2017-07-21

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som slår an en känslosträng i mitt inre!
2017-07-13
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP