Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din melankoli

När jag ser dig sitta i badkaret och smeka dig själv med tvättsvampen

samtidigt som du blickar ut över salarna

inser jag att din melankoli återspeglar en skönhet som inte går att beskriva med ord.


Jag betraktar dig som vanlig på avstånd

du ser mig inte

men du känner mig

jag röker en cigarett och doften har nått fram till dig

du vet att jag är där

men du säger inget.


Jag vet att jag har förlorat dig, kanske för alltid

trots det fortsätter jag försöka gripa tag i dig

famla efter din hals

dina bröst

de röda läpparna

ditt melankoliska väsen.

Just nu betraktar jag din nacke

den är det vackraste jag sett.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 351 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-07-13 20:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlek, saknad och längtan i en mycket vacker ordgobeläng.
2017-07-14

  Björn Solum
Mycket stark text om en oförlöst längtan som det nästan går att ta på.
2017-07-14

    ej medlem längre
Så fin..
2017-07-13

    ej medlem längre
Det finns gott om både melankoli och längtan mellan dina drivna rader!
2017-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt