Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

William Powell...anarkist



Han skrev "Anarkistens kokbok" 1969
( den gick i tryck 1971 )
och 2016 gjordes en intervju med honom
angående alla sprängmedel, bomber och droger
han ger anvisningar till att själv tillverka.

I filmen, American Anarchist" förnekar han att terrorister
skulle ha hämtat stoff från hans extrema bok.
Han tycker dock det var oansvarigt att
trycka boken.

Att se honom trevande svara på frågorna
om hans ev ansvar för vad som komma skulle
ger en inte helt trevlig upplevelse av denne
amerikanske anarkist.





Övriga genrer (Essä/Recension) av Gunnar Hilén VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2017-07-13 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP