Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porträtt

Dina trevande fingrar
så självsäkra trots blyga
Visar en sida av dig jag aldrig sett
Den vackraste sidan jag aldrig sett

Färgpennorna är under ditt styre
de dansar en graciös vals för dig över pappret
Du målar en känsla jag aldrig sett på riktigt
Den vackraste känslan jag aldrig sett på riktigt




Fri vers (Fri form) av Lättpåverkad
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-13 23:12



Bookmark and Share


  Stay Golden
Wonderfull! värme
2017-11-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
o en ytterligt fin poträttering blev det
2017-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad