Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig luft

 

Du vet så mycket

Kan så mycket mer än vad du tror

 

Om ändå universum hade ett hjärta

För då skulle det säga till dig just det

 

Tro inget annat

För om inte annat så hade slutet kommit så mycket tidigare

 

Vidhåller

Att det tunga, svåra

Är det vackraste av allt




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 338 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-07-13 23:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin

2017-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson