Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det handlar om


att du skall få som du vill
att du skall förvänta dig få som du vill

att du alltid skall få allt du vill























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-14 00:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vilken tur då hjälten är singel, den kan sig som förlora i ett mingel, slita sig likt i bojor fången, som försvinna sköljd uti gången, i kastat krus o dricka i där vimmel.
2017-07-14

  Öknens Ros VIP
hennes önskan hans lag.
2017-07-14
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando