Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig som inte vill läsa dikter skrivna för dig


Älskar dig

Som vinden älskar
vandrande segel
Idag och i morgon
I regn och blåst






Fri vers av Janina Kaminska
Läst 497 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2017-07-14 01:16



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så fin! Tänker på Pentti Saarikoski.
2018-05-08

  Futureprincess
Sååå fint!
2018-02-05

  Maj-Lis VIP
Vackra ord...till någon
2017-07-24

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som slår an en känslosträng i mitt innersta!
2017-07-15

    jaybird
Bilden är lösenordet som löser upp diktens undertext.
Anar ett offer, en eftergift för kärlekens skull.
Den bärande kraften i orden är en uthållighetens mognad.
Det är så mycket känsla
med få ord.
Förnämlig
poesi.

2017-07-14

  Salvation Pepper
Gåtfullt som livet.
2017-07-14

    Sefarge VIP
Den som bryr sig
eller icke?
Tankfullt undrande
genom livets
gåtfyllda färd
:)
2017-07-14

  DavidM VIP
Kraftfull och väldigt fin text.
2017-07-14

    ej medlem längre
Underbart formulerade ord.
2017-07-14

  alicja lappalainen VIP
..en liten juvel med kors, ankare och hjärta..
2017-07-14

    ej medlem längre
Vinden visar vad den vill, med besked, men kärleken är inte alltid lika tydlig.
Ibland visar kärleken inget alls, total stiltje - precis som du skriver och som livet är.
2017-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska