Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Koncentrationsövning: 120 permutationer, sållade till 82


Jag rymmer ett hav inom


jag rymmer hav, ett inom
jag rymmer hav inom ett
jag rymmer inom ett hav
jag ett hav, rymmer inom
jag ett hav inom, rymmer
jag ett inom, rymmer hav
jag ett inom, hav rymmer
jag hav, rymmer ett inom
jag hav rymmer inom ett
jag inom rymmer ett hav
jag inom, ett hav rymmer 

rymmer jag ett hav inom?
rymmer jag ett inom? hav
rymmer jag hav? inom ett
rymmer jag inom ett hav?
rymmer ett jag hav inom?
rymmer ett jag inom hav?
rymmer ett hav jag inom?
rymmer ett hav inom jag?
rymmer hav? jag ett inom
rymmer hav? jag inom ett
rymmer hav inom ett jag?
rymmer inom jag ett hav
rymmer inom ett jag, hav
rymmer inom ett hav, jag
rymmer inom hav ett jag? 

ett jag rymmer hav inom
ett jag rymmer inom hav
ett jag inom rymmer hav
ett jag inom hav rymmer
ett, rymmer jag hav inom?
ett rymmer jag inom hav
ett rymmer hav inom jag
ett rymmer, inom jag hav
ett rymmer, inom hav jag
ett hav jag rymmer inom
ett hav jag inom rymmer
ett hav rymmer jag inom
ett hav rymmer inom jag
ett hav inom, jag rymmer
ett hav inom rymmer jag
ett inom, jag rymmer hav
ett inom rymmer, jag hav
ett inom, rymmer hav jag?
ett inom hav, jag rymmer
ett, inom hav rymmer jag 

hav, jag rymmer ett inom
hav, jag rymmer inom ett
hav jag, inom ett rymmer
hav, rymmer jag ett inom?
hav, rymmer jag inom ett?
hav rymmer, ett jag inom
hav rymmer ett inom, jag
hav rymmer inom ett jag
hav ett jag rymmer inom
hav, ett rymmer jag inom
hav, ett rymmer inom jag
hav ett inom, jag rymmer
hav ett, inom rymmer jag
hav inom jag, rymmer ett
hav inom jag, ett rymmer
hav inom rymmer ett jag
hav inom ett jag rymmer
hav, inom ett rymmer jag 

inom jag rymmer ett hav
inom jag rymmer hav ett
inom jag ett hav rymmer
inom rymmer jag ett hav
inom rymmer ett jag hav
inom rymmer ett hav jag
inom rymmer hav, jag ett
inom rymmer hav ett jag
inom ett jag rymmer hav
inom ett jag, hav rymmer
inom ett hav, jag rymmer
inom ett hav, rymmer jag?
inom hav, jag rymmer ett
inom hav, jag ett rymmer
inom hav rymmer jag ett
inom hav rymmer ett jag
inom hav, ett jag rymmer

 

 

 

 




Bunden vers av Stefan Albrektsson
Läst 344 gånger
Publicerad 2017-07-14 06:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson