Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arbetar på att sluta älska, men älska kan jag förstås alltid göra - förutsättningslöst.


Jag väntar

Jag väntar
På att kärleken ska svalna
På att glöden inom mig falna
Jag väntar

Efter vårens rus
Sommarens sus
Höstens berusning
Vinterns förtjusning

Att alla känslor för dig
Ska dö
Endast en skugga för dig
En ungmö




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-14 07:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP