Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man inte orkar eller vill städa, men har råd, kan man ju använda sig av RUT. Men har alla råd? Här är några synpunkter.


Städtankar V (Få städat av Rut)

 

RUT är rengöring underhåll och tvätt,

ett gammalt skurjobb, rätt och slätt.

 

RUT eller RUT, denna pigdebatt,

allt för de rika att slippa skatt.

 

RUT vet hut, vilket besparingsbeslut.

 

Rent hus  med rutan, kan jag vara utan!

 

Har du ingen husa, så måste du krusa

 




Övriga genrer (Aforism) av Tant sQata VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-14 07:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tant sQata
Tant sQata VIP