Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu börjar det ..


Synas.

-Jag ser att du sitter här för dig själv.
-Berätta för mig, kan jag hjälpa dig?

-Ja, jag undrar en sak..
.. fast det verkar nog som om jag är knäpp!
-Fortsätt.
-Har spanare, dom riktiga menar jag nu, något i örat?
-Kanske.
-Kan andra se genom synen det som spanaren själv ser?
-Hm.
-Och jag undrar, kan en spanare bli kapad av någon sen?
-För då tror jag att jag är det.
-Kapad?
-Ja, det känns så.

---
-Du får inte ge upp, jag måste gå nu!

---
-Fan, det måste ha blivit något fel här.
-Ring mig sen när ni vet mer, ok sen..
---
-Det kan vara ett integritetsintrång..

Koden:..

"Är det fejk eller verklighet"

-Olagligt?

-Ja, det verkar inte bättre.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-14 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP