Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggdans

Liv kommer
Liv slocknar
Olycka kommer i skurar
eller i stilla ihållande regn
Lyckan är lätt och flyktig
Griper i luften
Försöker fånga det lilla som erbjuds
Ögon blickar mot en sol som svider
förblindar
förtrollar
Men vi dansar spastiskt i skuggorna
Medan hjärtan sakta
blöder ut
över marken




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-14 08:21



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Och ofta kanske vi endast efteråt inser hur lyckliga vi var vid ett specifikt tillfälle. Kanske bäst att gå ut i medieskugga ett tag för att kyla seendet för att slippa förblindas. Applåd.

2017-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima